За книгата

Свидетелство на последователка на преп. Муун

За много хора личната история на една последователка на учителя Муун и събитията които са я довели да го последва ще бъдат доста интересни. Повече от 100 българи са се венчали на международни масовите сватби, организирани от Преподобния Муун. Резултата е показателен; за 40 години от както съчетава милиони семейства виждаме, че семействата Благословени от д-р Муун са много успешни. Това още повече засилва любопитството за тази лична история.

За тези които се чудят, църквата на отец Муун е регистрирана в България, но не като вероизповедание понеже тя не е такова. Като „Обединители“ те работят с всички религии и самите не представляват отделна църква, макар че в много страни са регистрирани и като такава. В същността си организациите на д-р Муун са Неправителствени, като повечето от тях се ползват със специален статус в ООН като допринасящи за оществото. Те имат свой офис в София и много представителното Посолство на Мира в което се провеждат множество срещи, семинари и конференции, включително и от представители на други религии .

Надявам се с интерес ще прочетете цялата книга на жената с псевдоним „Марваш“ – Моят живот при Муун: Как от Комунистка станах една от ранните последователки на Сан Мьон Мун в България.

Моят живот при Муун: Как от Комунистка станах Мунистка

Вашият коментар